avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Dacă am achitat suma executată, dar executorul ...
Discuție deschisă în Executare silită

Dacă am achitat suma executată, dar executorul ...

Bună ziua. Dacă am achitat suma executată, dar executorul nu mi-a ridicat sistarea la bănci și nici nu îmi răspunde nimeni la telefon, cum procedez? Executorul este din alt județ.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 15:01, 12 Septembrie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trimiteți un email prin care să solicitați ridicarea popririi, atașând dovada plății. Trimiteți la fel și creditorului, iar el are obligația să ceară executorului ridicarea popririi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plată proprire din mână softloom softloom Buna ziua. Eu am o proprire pe salariu si acum am posibilitatea sa imi platesc toată datoria. Cum ar trebui sa procedez? Si ce act sa cer ca dovadă ca ... (vezi toată discuția)
Poprire cont firma mihaelamc4 mihaelamc4 Buna ziua, Ieri mi s-a institutit o popriere pe contul firmei si s-au tras 5 lei. Suma nu este mare, dar problema este ca nu am primit nici o instiintare ca ... (vezi toată discuția)
Mandatarul nu vrea sa dea acordul executorului marianbaluta2002 marianbaluta2002 Buna ziua. Incep acest subiect mahnit de un mandatar al unei institutii financiare bancare, mandatar care mi-a trimis dosarul de credit in executare, fara a ma ... (vezi toată discuția)