Buna ziua.
Acum 2 ani mi-a fost modificata functia intr-o organigrama interna a departamemtului. Aceasta noua functie presupunea si atributii aditionale celei vechi, pe care le-am preluat imediat si pe care le indeplinesc de atunci. Am tot intrebat superiorul direct despre oficializarea acestei schimbari de functii, mi-a spus ca se discuta la HR si nevrand sa pun presiune, au ajuns sa treaca 2 ani fara vreo oficializare. Acum 3 luni am depus o cerere in scris, in baza un e-mail catre superior,nu vreun document oficial depus la HR, in care ceream o pozitie oficiala a companiei referitoare la noul meu post care, se si suprapune ca atributii, postului superiorului meu direct. Recent am primit vestea, verbal ca nici nu se pune problema de vreo schimbare oficiala materializata prin semnarea unui act aditional pt ca in afara de acea organigrama, postul meu nu a fost schimbat niciunde,oficial. Subliniez ca de la publicarea acelei organigrame pe intranetul companiei, am primit sarcini si drepturi materializate prin accese aditionale in sisteme interne, aferente noii pozitii, superioare celei vechi.
Va rog sa ma ajutati ce e de facut acum pt ca as vrea sa primesc daune pentru eforturile depuse in acesti 2 ani, fara a-mi fi recunoscuta functia sau a avea vreo crestere salariala aferenta vreunei schimbari de pozitie. Am vreo sansa in instanta?
Multumesc!