avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sora soacrei mele a decedat si in viata mai sunt 2 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sora soacrei mele a decedat si in viata mai sunt 2 frati inafara ...

Sora soacrei mele a decedat si in viata mai sunt 2 frati inafara de soacra mea si mama lor in varsta de 80 de ani. Cum se procedeaza pentru a mostenii casa si terenurile decedatei? Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmeze cei 3 frati si mama lor si cum se imparte mostenirea surorii decedate.

Alte discuții în legătură

Are sora mea drept la moștenirea soțului decedat? Giubega Giubega Sora mea a fost casatorită 31 ani .Soţul ei provenit dintr-o familie formată din 3 fraţi şi 2 părinţi. Tatăl şi cei 3 fii decedaţi. După urma ... (vezi toată discuția)
Loc de casa de vanzare, multi mostenitori gned gned Buna ziua , Vreau sa va intreb si eu in legatura cu un loc de casa al soacrei mele care este mostenitoare de la parinti si nu stiu cum se procedeaza la ... (vezi toată discuția)
În ce cote își moștenesc frații sora decedată dacă doi dintre ei nu au contribuit cu nimic la îngrijirea ei cât timp a fost bolnavă? paul_sonea paul_sonea Sora soacrei mele a decedat iar din partea sotului ei (decedat si el) nu mai exista mostenitori. Ea are 3 frati printre care si soacra mea. Au drept de ... (vezi toată discuția)