În urma negocierilor CCM, compania x a trimis un email angajatilor ca va acorda în medie, o creștere salariala de 6%. Mail pe care l-au primit toți angajații. Ce procent va primi fiecare se va stabili de managerul departamentului. Doar ca managerul meu m-a anunțat ca eu primesc 0 lei. Este legal? Știu ca efectele CCM și ale negocierilor CCM se aplica pentru toți angajații, corect? Mulțumesc
Fiind vorba de crestere salariala medie, cresterea zero pentru dvs. intra in calcul.
Managerul a considerat ca dvs. nu aveti rezultate care sa ajute pentru a beneficia de crestere salariala.
Banuiesc ca este vorba de o firma privata.
Fara niciun criteriu. Doar mentiunea că se va acorda o medie de 6% per total companie.
Dar asta presupune ca, legal, pot acorda zero pentru anumiți angajați? Negocierea CCM nu presupune acoperirea intereselor tuturor angajaților?
Da, companie privată. Dar creșterea negociata și obținută nu este bonus de performanță, eu așa consider. Negociere CCM privește toți angajații, fără discriminare. Poate ma înșel Dar acesta este motivul pentru care caut opinii aici, ale specialiștilor