avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am cumpărat un telefon Samsung s25 ultra în valoare ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am cumpărat un telefon Samsung s25 ultra în valoare ...

Bună ziua, am cumpărat un telefon Samsung s25 ultra în valoare de 6300 lei în urmă cu 4,5 luni. În urmă cu 2 săptămâni telefonul mi-a fost blocat de niște hackeri din Vietnam care mă pun să intru pe telegram să plătesc 50$. De atunci telefonul stă în service Samsung fără răspuns din partea lor. Din câte am înțeles, tocmai de asta nu vin cu un răspuns pentru ca nu au ce face și telefonul fiind în garanție, nu vor să mi-l înlocuiască, de asta tot o lungesc. Dacă mă poate ajuta cineva ce aș putea face mai departe pe calea dreptății, unde se încadrează această faptă și dacă aș putea pune puțină presiune pe Samsung să vină cu un răspuns. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:30, 13 Septembrie 2025
Nu cred că există garanție împotriva hacking-ului. Cu scuze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare garantie telefon mobil!!! ioan88 ioan88 Buna seara! In urma cu o saptamana mi-am trimis telefonul mobil in service pe motivul ca la scurt timp dupa introducerea unui card de memorie in slot-ul de ... (vezi toată discuția)
Loc parcare privat ocupat cu orice ocazie de clientii unui business, blocatoare deteriorate Heldron Heldron Buna ziua, Locuiesc intr-un cartier nou de blocuri de locuinte. Odata cu achizitia apartamentului, am achizitionat si un loc de parcare (extras CF, toate ... (vezi toată discuția)
Produs nereparat in garantie gabimaister82 gabimaister82 Am cumparat Iphone 7 Plus de la Emag pe data de 11.03.2017, chiar din primele luni de utilizare am observat semnalul foarte slab fata de alte telefoane ... (vezi toată discuția)