avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Suntem 36 persoane care ne-am judecat cu societatea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Suntem 36 persoane care ne-am judecat cu societatea ...

Bună ziua, suntem 36 persoane care neam judecat cu societatea pentru spor de vechime și am pierdut și acum societatea ne cere cheltuieli de judecata de 39 000 roni ( în solidar) și nu înțelegem termenul, Am ajuns la o înțelegere cu societatea și a propus sa nu ne prezentam nici una din parti în instanta pentru se anula procesul. Deoarece pe 14 octombrie începe procesul. Este adevărat că se anulează dacă nu ne pregătim nici o parte?? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:45, 14 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
NU se anuleaza , se poate judeca in lipsa daca una din parti a solicita acest lucru sau se va suspenda când niciuna dintre părţi, legal citate, nu se înfăţişează la strigarea pricinii,
Ultima modificare: Duminică, 14 Septembrie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces pe rol se poate suspenda? AMiY2012 AMiY2012 O cunostinta a avut un proces pe rol,sau citat martorii,dar la primul termen nu sau prezentat caci sau intelespartile sa renunte la proces,intre timp partile ... (vezi toată discuția)
Suspendare proces Mihai Pop Mihai Pop Buna seara! Se poate cere suspendarea unui proces daca mai sunt zile pana la urmatorul termen? Multumesc! (vezi toată discuția)
Bună ziua, suntem un grup de 36 persoane care am dat în judecată ... ioan-s ioan-s Bună ziua, suntem un grup de 36 persoane care am dat în judecată societatea pentru sporul de vechime și am pierdut. Acum societatea nea dat în judecată ... (vezi toată discuția)