avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Clarificare chemare la reevaluare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Clarificare chemare la reevaluare

Buna ziua!
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns mai clar la urmatoarea nelamurire:
aveti ideie daca noul ordin de reforma (reevaluare a persoanelor cu dizabilitati) daca va fi aprobat si publicat in monitorul oficial, vor fi chemate la reevaluare si persoanele cu dizabilitati ce detin un certificat permanent?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:23, 14 Septembrie 2025
Proiectul nu contine o astfel de prevedere ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 448/2006, convocare la reevaluare persoana cu handicap grav si permanent Danny86 Danny86 Sunt persoana cu certificat de handicap grav si permanent din anul 2007. Luna trecuta am primit de la DGASPC o instiintare sa ma prezint pentru reevaluare la ... (vezi toată discuția)
Legalitate reevaluare persoana cu handicap. Danny86 Danny86 Sunt persoana cu certificat de handicap grav din anul 2001 pana in anul 2007, cand am primit un certificat cu valabilitate permanenta, valabil si in ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am o fetiță cu schizofrenie parapareza spastica și miopie forte ... Virginia A Virginia A Bună seara asi avea o întrebare la dumneavoastră am o fetiță cu schizofrenie parapareza spastica și miopie forte la ce grad de handicap se icadreaza (vezi toată discuția)