Buna ziua, am chemat în judecată Restaurantul Hanul lui Manuc ptr concediere in perioada de proba
Am reclamat faptul că au 30% angajați străini, și au folosit un dublu standard, împotriva mea
Angajații străini au avut anumite facilități fiscale pina in decembrie 2024
Caut ajutor ptr a dovedi acest dublu standard
Cât și cum să atac în instanță legea 31 care da dreptul angajatorilor sa concedieze în cele 90 zile de proba
E neclar pentru ce ati chemat in instanta angajatorul : pentru ca are angajati straini ? - este perfect legal , poate angaja pe oricine , respectand prevederile legale . Ca acesti angajati au avut facilitati fiscale ? aceste facilitati , daca chiar exista , nu le da angajatorul , ci Statul prin legi , angajatorul doar le aplica ( nici nu poate altfel ) . Nu puteti ataca in instanta o lege , judecatorii nu pot anula legea , nici sa considere ca nu e buna si trebuie schimbata , ei judeca pe legile in vigoare , bune sau mai putin bune . Concedierea in perioada de proba , prin simpla notificare si fara a trebui motivata , NU este prevazuta de o lege 31 , ci de Codul Muncii , art 31 , si e cat se poate de normala si nediscriminatorie . Se aplica oricaruia , angajat si angajator , acestia fiind pe picior de egalitate in relatia dintre ei : oricare poate inceta contractul de munca , fara motivare , in baza unei notificari . Dvs. puteti ataca in instanta pe cine si ce vreti , ca in Constitutie este prins dreptul la acces liber la justitie , dar … ar trebui sa aveti un motiv . Si nu aveti . PS. Pe cine dati in judecata ca nu va place o lege ?