avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sporul pentru proiecte europene
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sporul pentru proiecte europene

Sporul pt proiecte europene se aplica la nr total de ore din luna , sau doar la cele lucrate pe proiect? Daca pt o luna se stabileste o crestere a salariului de baza cu 40% cf pontaj, aceasta crestere se aplica pentru toata luna sau doar pt orele lucrate efectiv pt proiect?

Considerati corect modul de calcul urmator, propus de ADR?
Exemplu pentru calculul salariului brut/ pe proiect:
o Salariul de bază brut 2500 lei/lună
o Total ore lucrătoare/lună 180, din care: 70 lucrate pe proiect conform pontaj
o Tariful orar: 2500/180= 13,89 lei/ora
o Total salariu de bază brut pe proiect (fără majorarea salarială) se obține prin înmulțirea tarifului orar cu numărul de ore lucrate pe proiect, astfel: 13,89 x 70= 972,30 lei.
o Majorarea salarială: 972,30 x 40% = 388,92 lei
o Total salariu brut realizat pe proiect: 972,30 + 388,92 = 1361,22 lei
o Total salariu brut/lună: 1361,22 + (2500-972,30) = 2888,92 lei

Alte discuții în legătură

Despre cresterea salariala mariamagdalena mariamagdalena Buna seara. As vrea sa stiu daca este considerata crestere salariala urmatoarea situatie: o persoana care lucreaza part-time 12 ore pe saptamana si primeste un ... (vezi toată discuția)
Calcul tarif / ora suplimentara leonora leonora Buna ziua. Am cateva nelamuriri referitoare la calculul orelor suplimentare si va rog,daca se poate,sa ma ajutati cu un raspuns.Ma aflu intr-un proces in care ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața domnilor avocații sunt angajat cu contract ... alessandro29 alessandro29 Bună dimineața domnilor avocații sunt angajat cu contract de muncă cu un salariu de 3700 RON brut și bonuri de masă în valoare de 40 de RON bonul și am ... (vezi toată discuția)