avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă o persoana este angajata cu forme legale si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă o persoana este angajata cu forme legale si ...

Bună ziua.
Dacă o persoana este angajata cu forme legale si a întrat in concediu medical si angajatorul refuza sa i plătească concediul, unde trebuie sa se adreseze?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:17, 15 Septembrie 2025
La Casa de Asigurari de Sanatate
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine ma plateste in sarcina? cas sau ajofm? davidroxana davidroxana Buna ziua.De aproape 4 ani lucrez fara intrerupere cu CIM pe perioada determinata .Am ramas insarcinata, in martie am anuntat in scris angajatorii iar doamna ... (vezi toată discuția)
Prenatal concediu cristinaiovanovici73@gmail.com cristinaiovanovici73@gmail.com Buna ziua puteți să mă ajutați va rog cu o întrebare, am intrat în concediul prenatal in 16 septembrie 2019 și nu am primit nici un ban de la stat inca ... (vezi toată discuția)
Se plătesc zilele de concediu medical dacă depășesc data încetării contractului de muncă? coco2 coco2 Buna ziua, in cazul in care angajatul are contract de munca pe perioada determinata si in momentul in care se incheie contractul este in continuare in ... (vezi toată discuția)