avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se plătesc zilele de concediu medical dacă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se plătesc zilele de concediu medical dacă depășesc data încetării contractului de muncă?

Buna ziua,
in cazul in care angajatul are contract de munca pe perioada determinata si in momentul in care se incheie contractul este in continuare in concediu medical, ce se intampla cu zilele de concediu medical dupa data incheierii contractului? Se mai platesc? Si cum se procedeaza?
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: coco2 , utilizator 18:28, 6 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se plătesc de către Casa de Asigurări de Sănătate.

Detalii:
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Ultima modificare: Vineri, 27 Octombrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc de raspuns.
Am uitat sa intreb, in situatia de mai sus daca persoana este si pensionar, pensionat la limita de varsta e aceasi situatie? Tot de la CAS se plateste concediul medical?
Nu este aceeași situație. ..În acest caz, întrebați la Casa de Asigurări de Sănătate.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul pensie cu salariu adrianaispas adrianaispas În cazul depunerii dosarului de pensionare pentru limita de varsta și a încheierii unui nou CIM cu acelasi angajator, există vreo impunere legală privind ... (vezi toată discuția)
Concediu medical bună seara. am ieșit la pensie de limita de ... papacostas papacostas Concediu medical Bună seara. Am ieșit la pensie de limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare în 20 August 2024 . În prezent lucrez ... (vezi toată discuția)
Concediul medical pentru pensionar angajat ricarmen25 ricarmen25 buna ziua , am 67 de ani , sunt pensionar , limita de varsta dar si salariat cu norma intreaga cu contract individual de munca pe durata nedeterminata. am ... (vezi toată discuția)