avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ! Va rog sa ma informati daca am depus ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ! Va rog sa ma informati daca am depus cererea de demisie ...

Buna ziua !
Va rog sa ma informati daca am depus cererea de demisie in preaviz cu 20 de zile angajatorul are dreptul sa aprobe demisia fara a sta in preaviz cele 20 zile .Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:19, 15 Septembrie 2025
Da, are dreptul sa faca asa ceva, in baza art.81 alin.7 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie-art 81 pct 8 liveomars liveomars La insistentele angajatorului( nu mi-a dat salariul la timp,a chemat politia la serviciu si m-a dat afara din cladire) mi-am dat demisia cu art 81 pct 8 cu ... (vezi toată discuția)
Decizie de imputare - demisie, neprezentare in preaviz DENISA021 DENISA021 Buna ziua, am si eu nevoie urgent de un raspuns pentru a clarifica o situatie.Am un salariat care a plecat fara efectuarea celor 20 de zile lucratoare de ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca art.81 alin 8 Daliborka Daliborka Buna ziua am o intrebare in cazul in care am o demisie de la un angajat \"conform art.81 alin.8 din codul muncii va aduc la cunostinta ca doresc incetarea ... (vezi toată discuția)