avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am inchiriat apartamentul la rugamintea unor vecini ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am inchiriat apartamentul la rugamintea unor vecini unui prieten ...

Am inchiriat apartamentul la rugamintea unor vecini unui prieten al lor care locuia cu ei ,nu am facut acte ,iar acum vreau sa vand apartamentul si el nu vrea sa plece desi eu l-am înștiințat acum 1 luna .Cum trebuie procedat !

Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:46, 15 Septembrie 2025
Actiune in evacuare pe procedura speciala reglementata de CPC.Angajati av e nevoie de o notificare prealabila,reprezentare de specialitate etc.Desi este o acțiune care se judeca foarte repede va dura câteva luni,mai ales în contextul actual cu , protestul:magistraților.Daca nu sunteți tare psihic, ,,pregătit pt declarații la politie plângeri penale nu va recomand metode haiducesti cu evacuări forțate,schimbare yala etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt proprietar si chiriasul nu vrea sa elibereze apartamentul dupa termenul ... Victor Gabriel Victor Gabriel Sint proprietar si chiriasul nu vrea sa elibereze apt dupa termenul din contract. Zice ca e la servici in data cand elibereaza si ma gindesc sa ii scot ... (vezi toată discuția)
Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. ... ulmeni1 ulmeni1 Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. Divorteaza. Cum pot sa scot din spatiu fosta sotie care are si ea un apartament in propietatea ... (vezi toată discuția)
Refuzul partenerului de a parasi locuinta cameliav81 cameliav81 Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez in urmatoarea problema: in luna decembrie 2016 am luat decizia de a ma desparti de partenerul actual dupa o ... (vezi toată discuția)