avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara ! Am nevoie de o informatie daca am depus ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara ! Am nevoie de o informatie daca am depus cererea ...

Buna seara ! Am nevoie de o informatie daca am depus cererea de demisie cu preaviz de 20 de zile dar aceasta a fost aprobata fara preaviz in data de 12.09.25 ( in ziua cand am depus demisia cu preaviz de 20 de zile Nu am depus cererea pentru restituirea garantiei si a zilele de concediu astazi am primit cererea de demisie aprobata .Va rog sa imi spune-ti se mai poate depune cerere de solicitate pentru restituirea garantiei respectiv zilele de concediu neefectuate .Va multumesc !

Alte discuții în legătură

In perioada 14-25 iulie 2025 voi fi in concediu de odihna , insa ... User88 User88 In perioada 14-25 iulie 2025 voi fi in concediu de odihna , insa intentionez sa îmi fac cerere de demisie cu acordul ambelor părți . La noul loc de munca ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu neefectuate in caz de demisie daca se depune ... alionte alionte Zile de concediu neefectuate in caz de demisie Daca se depune cererea de demisie si exista din anii anteriori zile de concediu neefectuate , nu se poate ... (vezi toată discuția)
Demisie crissty15 crissty15 Buna ziua, Am si eu cateva intrebari in legatura cu demisia: eu in urma cu 25 de zile calendaristice i-am anuntat pe patronii la care lucrez ca urmeaza sa ... (vezi toată discuția)