avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara ! Daca in contractul de munca am 24 de zile ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara ! Daca in contractul de munca am 24 de zile de concediu ...

Buna seara !
Daca in contractul de munca am 24 de zile de concediu odihna pana in luna septembrie 2025 de cate zile pot beneficia .Lucrez in firma de 11 ani .Va rog sa imi spune-ti cum pot calcula valoarea acestora la salariu minim pe economie.Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 23:13, 15 Septembrie 2025
Zilele cuvenite se calculeaza asa : 24 : 12 = 2 ( doua zile de concediu pe luna lucrata ) . Pana in septembrie inclusiv : 2 x 9 ( luni ) = 18 zile .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie concediu pt cresterea copilului in caz de somaj tehnic omerisca omerisca Buna ziua. Sunt insarcinata in luna a cincea si firma la care lucrez de 10 ani a decis sa fiu trimisa in somaj tehnic in perioada aprilie - iunie. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Co la 1/2+1/2 norma juanis juanis lucrez cu 1/2 norma la 2 firme. la fiecare firma mi-au calculat 12 zile/an CO. este corect calculul, din moment ce lucrea 8 h/zi si legea spune ca 21 de zile e ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu ramase ( urgent! ) diablo diablo Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie si incerc sa aflu cat mai repede posibil raspunsul si ca urmare am apalat la acest forum : am lucrat ca ... (vezi toată discuția)