avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Comentarii Facebook Poliție
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Comentarii Facebook Poliție

M-am luat de cineva pe Facebook în comentarii și a spus că merge la poliție. Eu mi-am cerut scuze apoi în mesaje dar a spus că e vrăjeală și va continua cu poliția. Voi avea probleme? Am șters toate comentariile, mi-am cerut scuze și am șters contul de Facebook.
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 21:33, 15 Septembrie 2025
Buna ziua

Depinde ce ati scris in acele comentarii.

Daca i-ati spus ca e urat(a) politia nu are treaba cu asta. Daca insa de exemplu ati amenintat-o cu moartea, lucrurile se complica pt dvs.

Imi imaginez ca cel care vrea sa mearga la Politie a facut deja capturi de ecran cu acele comentarii. Si oricum, chiar daca ati sters acele mesaje, ele mai sunt stocate o perioada pe server-ele Facebook si pot fi prezentate anumitor institutii (cum ar fi politia) in cazul in care solicita acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Captura ecran/pagina web ca proba sierra sierra Exista vreun soft sau un serviciu online cu care se poate face captura de eran sau de pagina web astfel incat sa fie folosita ca dovada/proba la o plangere la ... (vezi toată discuția)
Bună seara, nepoata mea care este minoră a primit de la cineva ... Dandanutz 59 Dandanutz 59 Bună seara, nepoata mea care este minoră a primit de la cineva un text pe whatsapp cu conținut sexual la adresa ei. Individul a șters mesajul dar ea a ... (vezi toată discuția)