avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Comentarii Facebook Poliție
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Comentarii Facebook Poliție

M-am luat de cineva pe Facebook în comentarii și a spus că merge la poliție. Eu mi-am cerut scuze apoi în mesaje dar a spus că e vrăjeală și va continua cu poliția. Voi avea probleme? Am șters toate comentariile, mi-am cerut scuze și am șters contul de Facebook.
Cel mai recent răspuns: ibn , utilizator 07:17, 17 Septembrie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
De ce v-ati luat de cineva pe fb? Facebook este ring de box? Si pe aceasta retea sociala ar trebui folosite numai cuvinte frumoase adecvate caci limba romana permite acest lucru. Din ce spuneti doar a spus ca va merge la politie. Asteptati linistit(a) sa o faca si apoi va veti formula apararea. Diferendele se rezolva amiabil sau in justitie in statul de drept, nu pe fb. Nimeni nu e mai presus de lege........... Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cineva mi-a facut cont de facebook fara acordul meu si pune poze cu mine adrianaflorescu adrianaflorescu buna ziua va rog sa ma ajutati am o intrebare daca cineva mi-a facut cont de facebook fara acordul meu si pune poze cu mine indecente pot sa fac ceva va rog ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu moartea, viol, santaj cu publicarea pozelor din intimitate Simona221 Simona221 Buna seara! Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie, dar am nevoie de un raspuns la problema mea. De 3 saptamani m-am despartit de tipul cu care am avut ... (vezi toată discuția)