avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am o întrebare legat de Reges Online. De exemplu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am o întrebare legat de Reges Online. De exemplu ...

Bună dimineața! Am o întrebare legat de Reges Online. De exemplu am un concediu fără plata 5.09- 30.09 iar persoana se întoarce la munca pe 25.09 cum voi proceda voi modifica sau corecta data sfarsit CFP si dupa fac incetare CFP cu 25.09. Poate rămâne asa si voi opera doar data incetare, cum e de procedat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:11, 16 Septembrie 2025
Veti modifica data sfarsit si apoi faceti incetarea suspendarii cu 25.09.2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In noul reges la concediu fara plata trebuie completata ... DENYYY DENYYY Buna ziua! In noul reges la concediu fara plata trebuie completata si perioada suspendarii. Spre exemplu 30.07-30.08 dar daca angajatul doreste sa stea inca 10 ... (vezi toată discuția)
Functii noul reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Stie cineva, in noul Reges Online se poate corecta perioada suspendarii unui contract de munca dupa ce a fost reactivat? Practic, asta e singurul ... (vezi toată discuția)
Data incetarii suspendarii in revisal iirina_19 iirina_19 Am un contract suspendat in perioada 19.10-18.11(23 zile fara plata) si am trecut in revisal data inceput suspendare=19.10(prima zi de concediu fara plata) si ... (vezi toată discuția)