avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună dimineața, am vandut o mașină acum 6 luni și ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună dimineața, am vandut o mașină acum 6 luni și nu am ...

Bună dimineața, am vandut o mașină acum 6 luni și nu am putut elibera certificatul fiscal noului proprietar,mi am luat angajamentul că în 6 luni îl dau, el a ieșit din tara cu mașina ,nu știu cum , în Austria și a luat 4 amenzi una de 50€ una de 120£ una de 60 și una de 600€ in 60 de ore trebuie plătită,eu pot demonstra că nu am ieșit din tara și nu am fost eu la volan ,a luat amenda pentru taxa de drum , pentru viteza și pentru vigneta ,scrie în ce au trimis ei că dacă nu plătesc în 60 de ore poate da pedeapsa cu închisoarea,ce ar trebuii sa fac ? Mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:16, 16 Septembrie 2025
Ar trebui sa sesizați instanța din Austria cu aceste aparari pentru anularea amenzilor.
Puteti ajunge la închisoare în Austria dacă întrați acolo.

București 2025
Ultima modificare: Marți, 16 Septembrie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda vigneta ungaria, austria, romania. buna ziua, am o speta ... Catalin T Catalin T Amenda Vigneta Ungaria, Austria, Romania. Buna ziua, Am o speta putin mai diferita si nu stiu cum sa o gestionez: In noimebrie 2024 am condus o masina ... (vezi toată discuția)
Amenda sau inchisoare george88 george88 buna seara,zilele astea mi.a venit o amenda din austria de 550 de euro pentru ca nu am lipit vigneta pe parbriz,asta deja 6 luni in urma dar abia acum a venit ... (vezi toată discuția)
Amenzi circulatie din afara tarii angelica36 angelica36 Amenzi circulatie din afara tari! Buna ziua! Am si eu o intrebare: exista vreo solutie la urmatoarea problema: Fratele meu vinde masina care se afla pe ... (vezi toată discuția)