avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Bună ziua ,as dori sa îmi deschid un mic atelier de ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Bună ziua ,as dori sa îmi deschid un mic atelier de croitorie ...

Bună ziua ,as dori sa îmi deschid un mic atelier de croitorie cu fonduri europene nerambursabile,de ce acte îmi trebuie sau unde trebuie sa depun cerere!?

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile angelica dragomir angelica dragomir As vrea sa deschid un atelier de croitorie cu fonduri europene nerambursabile. Se poate oare? Stie cineva? :D (vezi toată discuția)
Buna ziua! atelier de croitorie deschis pe fonduri europene nerambursabile! tincuirina tincuirina As dori sa obtin o serie de informatii cu privire la deschiderea unui atelier de croitorie in zona urbana! Doresc sa accesez fonduri nerambursabile dar nu ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene comert cu imbracaminte si creatie vestimentara simona080 simona080 buna ziua as dori sa deschid o societate comerciala care sa aiba ca obiect de activitate comertul cu imbracaminte(rochii de zi de seara, costume si accesorii) ... (vezi toată discuția)