avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri nerambursabile

As vrea sa deschid un atelier de croitorie cu fonduri europene nerambursabile. Se poate oare? Stie cineva? :D
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 10:29, 28 Iunie 2010
Se poate
Care este procedura ?
Procedura este aceeasi in cazul oricaror proiecte finantate din fonduri europene: intocmiti un proiect, asteptati aprobarea si apoi implementati proiectul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ,as dori sa îmi deschid un mic atelier de croitorie ... MaryMaryna81 MaryMaryna81 Bună ziua ,as dori sa îmi deschid un mic atelier de croitorie cu fonduri europene nerambursabile,de ce acte îmi trebuie sau unde trebuie sa depun cerere!? (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru studenti mariapah mariapah Sunt studenta anul 5 la medicina stomatologica, in ce conditii pot obtine fonduri nerambursabile pentru un cabinet stomatologic.. Eu mai am un an de ... (vezi toată discuția)
Informatii necesare sa deschid un atelier de confectii de decoratiuni textile levo levo Doresc sa deschid un mic atelier de confectii de decoratiuni textile, mai exact perne decorative, textile de bucatarie facute din materiale imprimate. De ce ... (vezi toată discuția)