avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contractul pt concedii medicale și indemnizații ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contractul pt concedii medicale și indemnizații ...

Bună ziua!contractul pt concedii medicale și indemnizații se poate încheia daca sunt însărcinată în luna 7 ?

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de concediu prenatal? iulia4alfred iulia4alfred Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Frecventez o postliceala dar care nu este de stat. (Carol Davilla). Acum sunt in anul al II-lea. Intrebarea mea este daca pot ... (vezi toată discuția)
Pfa- cum se calculeaza concediul medical, indemnizatia de maternitate si pt cresterea copilului andeiusa@yahoo.com andeiusa@yahoo.com Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu niste informatii referitoare la plata CM, a indemnizatiei pt maternitate si pt cresterea copilului pt PFA. Sunt ... (vezi toată discuția)
Concediu medical prenatal si indemnizație creștere copil pfa Carmen235 Carmen235 Bună ziua, Sunt însărcinată in ultima lună. Am contract cu casa de asigurari pt concedii si indemnizații din 1 iunie 2019. Veniturile obținute sunt ... (vezi toată discuția)