avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... As dori sa incetez activitatea salariatilor in ziua ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

As dori sa incetez activitatea salariatilor in ziua ...

Buna ziua.As dori sa incetez activitatea salariatilor in ziua de 23 sau 24 septembrie dar cu 01.10.2025 ( sa poata merge la somaj) si apoi sa-i preiau in reges online pina pe 30.09.
Este posibil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:10, 16 Septembrie 2025
Da, este posibil asa ceva..insa va trebui sa-i transmiteti si in Reges , intrucat cei de la somaj au acces la baza de date,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract dublu in revisal andreeah_y andreeah_y Buna ziua,am si eu o problema.Anul trecut in luna noiembrie am inregistrat gresit un CIM in revisal cu data de 05,desi trebuia cu data de 12.Am facut ... (vezi toată discuția)
Reges online, din nou Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Am facut o verificare a salariatilor activi din Revisal cu noul Reges Online si am observat ca cel din urma mi-a inclus doi salariati incetati in ... (vezi toată discuția)
Stare contract - activ in revisal constantin_b constantin_b desi contractul a incetat in data de 01 10 2011, apare activ in REVISAL, angajatorul sustine ca la el in revisal apare inactiv, a actualizat baza de date ... (vezi toată discuția)