avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce studii sunt necesare pentru sofer TIR? Cei de la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce studii sunt necesare pentru sofer TIR? Cei de la CECCAR au ...

Ce studii sunt necesare pentru sofer TIR? Cei de la CECCAR au specificat ca trebuie medii cu curs de calificare
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:02, 16 Septembrie 2025
Vedeti aici Rezumatul generat de AI: [ link extern ]
In REGES ONLINE alegeti : Studii medii cu curs de calificare..pentru angajare ; studii medii , atestat , permis de conducere
Ultima modificare: Marți, 16 Septembrie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața! ma puteți lamuri în următoarea situatie: ... DENYYY DENYYY Bună dimineața! Ma puteți lamuri în următoarea situatie: În Noul reges voi trece nivelul de studii necesar pentru post sau cel al angajatului? Data ... (vezi toată discuția)
Respectarea nivelului de studii pentru incadrare cor gabrielaion gabrielaion Buna ziua, In Codul Ocupatiilor este specificat nivelul de studii pentru fiecare ocupatie. Ce inseamna \"studii medii\"? Scoala profesionala de 3 ani intra ... (vezi toată discuția)
Cum obtin atestat de agent de paza bucur mihaela bucur mihaela Am lucrat 9 ani in jandarmerie si am obtinut adeverinta care atesta acest lucru. In cazul meu, cum obtin atestatul de agent de paza , pe care l cer majoritatea ... (vezi toată discuția)