avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună dimineața! Ma puteți lamuri în următoarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună dimineața! Ma puteți lamuri în următoarea situatie: ...

Bună dimineața! Ma puteți lamuri în următoarea situatie: În Noul reges voi trece nivelul de studii necesar pentru post sau cel al angajatului? Data modificării va fi cea a întrării în Noul reges sau cea a angajarii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:03, 9 Iulie 2025
nivelul de studii necesar pentru post .. de la data angajarii
Daca majoritatea sunt soferi de TIR , unul are 8 clase si atestate, altul liceu cu bac, etc..... este ok daca pun la toti la fel - studii generale?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Iulie 2025
DENYYY, utilizator
Pentru cel cu 8 clase puteti selecat : scoala generala

Pentru cel cu liceu si bac : medii cu licenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare co CR_MA CR_MA buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: trebuie sa angajaez un domn care are scoala profesionala cu calificarea de ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna studii medii? venturianov venturianov buna ziua in perspectiva participarii la un concurs, vă rog sa ma lamuriti in ceea ce priveste criteriul impus prin condiţiile de concurs si anume studiile ... (vezi toată discuția)
Pierd locul de munca cu studii medii - nu am diploma de bac biadeia biadeia am absolvit 10 clase liceu economic si apoi sc profesionala comerciala 1 an cu calificare vanzator. am 25 ani de experienta in comert.am inceput ca ... (vezi toată discuția)