Am pus o poprire pe o persoana fizica pentru un imprumut la notar pe care nu l-a respectat. Suma primita in primele luni a fost de ~3000 de lei pe luna, dupa au fost vreo 2 luni brusc scazute la 500-600 lei/luna, iar luna aceasta n-am mai primit nimic.
Am intrebat executorul prin care am inceput acest demers care-i faza, mi-a spus ca probabil are mai multe popriri dar este la acelasi angajator. Este o corporatie, deci salariul nu are cum sa varieze extraordinar ca in calculele de mai sus.
Am inteles, daca sunt mai multe popriri, se vor lua pana la 50% in loc de 33% din salariu, si plata pare sa se imparta direct proportional cu suma datorata, insa..cum se poate sa fie zero?
Executorul meu poate sti exact cate popriri are si care sunt valorile? Adica, imi poate da o urma de context? Pare ca stau sa trag de el cu informatii si nu imi vine cu nimic, are practic aceeasi vizibilitate ca mine. Nu stiu daca este 'normal' sa stam in semi-necunostiinta de cauza, sau pur si simplu executorul nu vrea sa ma ajute cu clarificari si vizibilitate.
Executare silita
ph33kty
Buna ziua, am făcut in anul 2007 un credit de 7000 euro. Am putut plati pana in 2009 cate 110 euro lunar. După aceea am fost executata silit cu poprire pe ... (vezi toată discuția)