avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt executat silit vizavi de pensia alimentara a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt executat silit vizavi de pensia alimentara a copiilor

EXECUTARE SILITA DE CE?

Buna ziua. As dori sa ma ajutati intr-o problema. Am primit o instiintare cum ca sunt executat silit vizavi de pensia alimentara a copiilor. Mentionez ca lunar am trimis suma corecta pentru pensia alimentara a copiilor si la termen pe cardul fostei sotii. (am dovezile pastrate). Am de platit la executor o anumita suma cheltuieli de executare eu fiind debitorul. Dar daca eu nu am nici un debit, nu am nicio restanta, totul e platit cum se poate sa fiu executat. Mie mi se pare ca este un abuz. Va rog explicati-mi si mie ce inseamna asta si ce este de facut? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:52, 16 Septembrie 2025
Mergeți cu dovezile la avocat sau la executor.
Am fost la executor și mi a zis că debitorul plătește taxele de executor. Dar debit nu există. Mi a zis executorul să vorbesc cu creditoarea să fie de acord să plătească ea. Ce este asta?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Singura rezolvare este să faceți urgent la JUDECĂTORIE contestație la executare, prin care să cereți instanței să anuleze executarea silită.
Cereți și suspendarea executării silite.

Atenție'! Aveți termen de doar 15 zile calendaristice, după care nu mai puteți face nimic.
Ultima modificare: Marți, 16 Septembrie 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita in baza unor declaratii false user11av user11av Buna ziua, fosta sotie a declarat la executor ca nu i-am platit deloc pensia de intretinere pe 2 ani. Executorul mi-a pus poprire pe conturi pentru pensia ... (vezi toată discuția)
Executare silita zambilutza zambilutza Buna ziua, Suntem in situatia unei executarii silite in baza titlului executor reprezentat de conventia de credit de nevoi personale cu garantie ipotecara, ... (vezi toată discuția)
Executare silită pentru un credit achitat integral în 2010. ce pot face în această situație? Necunoscut1996 Necunoscut1996 Buna seara as avea o nelamurire. In urma cu 13 ani am facut un imprumut de nevoi personale la o banca. Am terminat de achitat in 2010 creditul. Ieri am primit ... (vezi toată discuția)