avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, unde pot contesta actele prim procurorului, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, unde pot contesta actele prim procurorului, parchetului ...

Buna ziua,
unde pot contesta actele prim procurorului, parchetului judecatoriei? Prin contestatie catre judecatorul de camera preliminara, am facut la judecatorie conform legii, unde acest aspect mi-a fost refuzat pana in prezent, astfel mi s-a trimis de catre predesintele din penal, tot catre parchet la solutionare catre acelas prim procuror, ridicol si injust, manipulativ! Initial catre prim procurorul Curtii de Apel? Apoi spre judecatorie, daca nici acolo nu se solitioneaza in 20 zile? Asa scrie in lege. Am postat un comentariu mai devreme detaliat cu tot. Astept un raspuns pozitiv juridic. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Camera preliminara - plangere impotriva rezolutiei ada123456 ada123456 Am revenit : suspendata de 15 luni in urma unei plangeri penala , am primit odonanata de la procuror cu NUP si amenda adm . de 1000 ron , apoi de la ... (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa contestatie camera preliminara al3xn01 al3xn01 Buna ziua contestatia de la camera preliminara o primesc acasa? (vezi toată discuția)
Redeschidere urmarire penala osty31 osty31 Buna seara, Vreau sa va expun un caz : - o urmarire penala clasata de catre procurorul de caz dar infirmata de catre procurorul ierarhic ajunge la camera ... (vezi toată discuția)