avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ptr vinzarea unei case la tara daca persoana a decedat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ptr vinzarea unei case la tara daca persoana a decedat și am ...

Ptr vinzarea unei case la tara daca persoana a decedat și am certificat de moștenitor și cineva se ocupa de inmormintare și nu vrea sa îmi de-a certificatul de deces original ptr notariat sau unde îmi trebuie cum voi proceda sa îl scot online de la Primărie.

Alte discuții în legătură

Anexa 24, fosta anexa 1 corinacarstoiu corinacarstoiu Locuiesc in sectorul 4, in Bucuresti. Am sunat la Primaria Sector 4 ca sa ma interesez ce acte sunt necesare pentru a mi se elibera anexa 24. Stupoare: ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune fara documentele necesare acesteia myyre myyre Buna seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Bunicii mei au decedat inainte de 1989, bunicul in 1968 si bunica 1974. La vremea respectiva ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat polefkadaiana polefkadaiana buna seara , am nevoie urgenta de un sfat , mama mea a murit in Italia , de ce acte am am nevoie in tara pentru succesiune , am doar cerificatul de deces care ... (vezi toată discuția)