avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am depus dosar de pensie in Romania. Menționez ca am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am depus dosar de pensie in Romania. Menționez ca am lucrat doar 11 ani in Romania ...

Am depus dosar de pensie in Romania. Menționez caci am lucrat doar 11 ani in Romania. Acum am domiciliul în Italia unde am lucrat 20 ani. Luna asta ,după un an mia venit decizia de pensie de 760 Ron. E corect calculul sau ar trebui sa fac o contestație?

Alte discuții în legătură

Bună ziua. la mulți ani. pentru pensie urmaș.. soțul meu ... Iulita Bambuch Iulita Bambuch Bună ziua. La mulți ani. Pentru pensie urmaș.. Soțul meu a decedat in urmă cu 10ani.. Dacă fac cerere pentru pensie de urmaș.. Vă dau datele lui.. ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac? pascarumanole pascarumanole Buna seara.Sunt nascut pe 23 martie 1958.La aceasta varsta nu ma mai angajeaza nimeni.Pe 26 martie 2018 am decis sa ma pensionez.Am depus dosarul de pensionare ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala perianumarieta perianumarieta Buna ziua,sunt nascuta pe 16 iunie 1959,cand pot sa depun dosarul pentru pensie anticipata partiala?Am 35 de ani de cotizatie,29 in Romania si 6 in Italia.Va ... (vezi toată discuția)