avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Ce beneficiu as putea avea la serviciu(loc ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Ce beneficiu as putea avea la serviciu(loc de munca), ...

Buna ziua!
Ce beneficiu as putea avea la serviciu(loc de munca), având in întreținere un minor cu handicap gr 1 ?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 08:29, 17 Septembrie 2025
Conform Art. 26 din Legea 448/2006, poți fi scutit de la plata impozitului pe veniturile din salarii, dacă ai un copil cu handicap încadrat în gradul grav.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de munca pentru persoanele cu handicap accentuat mihailescucr mihailescucr Buna ziua. Eu sunt o persoana cu handicap accentuat,sufar de autism. Sunt in cautarea unui loc de munca. Eu fiind persoana cu handicap accentuat as putea sa ... (vezi toată discuția)
Drepturi persoane cu handicap costy_generalu costy_generalu Am i intretinere fata mea care a implinit 18 ani si este persoana cu handicap accentuat.dupa 12 ani de gr 1 la majorat au constatat domnii de la comisie ca sa ... (vezi toată discuția)
Drepturi persoane cu handicap laur2013 laur2013 Buna ziua, Daca o persoana detine un certificat de incadrare intr-un grad de handicap si in acest timp sa angajat, aceasta mai plateste CAS si impozit pe ... (vezi toată discuția)