avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ! Am incercat sa intru pe REGES online in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ! Am incercat sa intru pe REGES online in calitate ...

Buna ziua ! Am incercat sa intru pe REGES online in calitate de prestator de servicii ,la sectiunea angajator .Am introdus datele si adresa de e-mail dar mi-a venit mesaj ca nu e valabil documentul de confirmare .Am scos un alt document si am reluat procedura dar nu ma lasa sa continui deaorece imi zice ca acest e-mail exista deja .Ce este de facut ? Multumesc !

Alte discuții în legătură

Reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna dimineata, Cum facem cont pentru angajator pe REGES ONLINE, fiindca atunci cand accesez aplicatia angajator imi solicita nume prenume, nicidecum ... (vezi toată discuția)
Revisal - salvare fisier kamy_nora kamy_nora Buna ziua, Vreau sa transmit online datele generate de noul revisal, dar nu reusesc deoarece daca dau \"generare registru\" si salvez fisierul in desktop, ... (vezi toată discuția)
Transfer date din vechiul revisal in noul reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Transfer date din vechiul Revisal in noul Reges Online Buna ziua, Stie cineva cum se face preluarea datelor din Revisal in noul Reges Online? Intreb ... (vezi toată discuția)