avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am intrerupt activitatea firmei acum 7 ani
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am intrerupt activitatea firmei acum 7 ani

Buna ziua, am intrerupt activitatea firmei acum 7 ani , Mai am niste formulare tipizate de factura in stoc ( tiparite de imprimerie ) , ce fac cu ele , sunt obligata sa le mai pastrez ? Multumesc frumos !
Ultima modificare: Vineri, 19 Septembrie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 21:42, 19 Septembrie 2025
Termenul legal de arhivare a facturilor este de 10 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formulare tipizate din nou??? oanacozos oanacozos Am inteles eu bine sau au fost reintroduse formularele tipizate cu serii asigurate de Imprimeria Nationala prin.HG 105/2009???????????? (vezi toată discuția)
Factura tipizata sau listata din pc haiducu haiducu BUNA SEARA ce facturi sunt valabile la ora actuala ???? cele tipizate sau cele din programul de facturare??? daca sunt cele listate in cite exemplare se fac ... (vezi toată discuția)
Borderou de achizitii cereale ernest ernest Am un SRL si cumpar cereale de la o persoana fizica ,trebuie sa folosesc Borderoul de Achizitii .OK. 1.Pot sa folosesc orice Bordereu de achizitii ... (vezi toată discuția)