avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, soția mea a făcut operație cervicala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, soția mea a făcut operație cervicala

Buna ziua, soția mea a făcut operație cervicala

Alte discuții în legătură

Buna ziua, soția mea a făcut operație cervicala, a stat în ... robert87 robert87 Buna ziua, soția mea a făcut operație cervicala, a stat în medical 182 de zile cu tot cu comisie, acum sa strâns actele toate pe care le deținea Lea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua sunt in concediu medical de pe data de 2 iulie cu prelungiri ... No name 1111111 No name 1111111 Buna ziua sunt in concediu medical de pe data de 2 Iulie cu prelungiri pana pe data de 8 August pt ca următoarea zi ma internez pt operație hernie cervicala ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. va rog,vreau sa știu cum se face calculul în cazul ... gabrielion gabrielion Bună ziua. Va rog,vreau sa știu cum se face calculul în cazul ieșirii la pensie pe caz de boala(operație pe cervicala cu doua proteze montate în locul a ... (vezi toată discuția)