avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru vecinului gresit,piedica pentru mine!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru vecinului gresit,piedica pentru mine!

Buna ziua,
Am o casa la tara pentru care am un act de vanzare cumparare cu Rol la primarie. Anul acesta am depus documentele pentru cadastru si intabulare si am ajuns in urmatoarea situatie: dupa masuratorile efectuate echipa de cadastrare a concluzionat ca unul dintre vecini a intrat cu doi m in pamantul meu din gradina, cadastrul lui fiind intocmit gresit ( sunt mai multe explicatii tehnice). Practic gardul de separatie este bine pozitionat, doar in acte este greseala, cadastraul lui nu se potriveste cu masuratorile si documentele mele.Primaria si echipa cadastrala au decis ca el are cadastrul gresit si este nevoie sa-si faca alt cadastru,pentru a putea si eu sa-mi termin lucrarea.Ce fac in cazul in care acesta refuza sa-si refaca cadastrul?Va rog un raspuns cu ce am de facut!Multumesc frumos,

Alte discuții în legătură

Inutilitatea cadastrului TanaseC TanaseC Buna ziua. Am un proces pe rol cu un vecin,care are urmatoarea problema: a cumparat un teren de 970mp in 1994 ,fara masuratori cadastrale, si-a facut ... (vezi toată discuția)
Diferente intre masuratorile cadastrale mirela1978 mirela1978 Vecinul meu pretinde ca am am intrat doi metri in gradina lui, ca mi-am mutat gardul in gradina lui. Eu am facut din noi masuratorile cadastrale, care ... (vezi toată discuția)
Cadastrul vecinului intocmit gresit Silvia25 Silvia25 Va rog sa ma ajutati in legatura cu urmatoarea situatie: Vecinul meu si-a intocmit cadastrul in anul 2007 si a fost intocmit gresit deoarece punctele ... (vezi toată discuția)