avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am primit decizia de pensionare anticipata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am primit decizia de pensionare anticipata a unui ...

Buna ziua,
Am primit decizia de pensionare anticipata a unui salariat azi. Cand ii incetez CIM ? Stiu ca in lege se spune la data comunicarii dar mai spune si ceva de 5 zile pentru constatarea cazului de incetare de drept a contractului individual de munca. Am la dispozitie 5 zile in care mai poate lucra?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:59, 17 Septembrie 2025
La data comunicarii deciziei inceteaza de drept c.i.m. .. nu mai are nicio zi de munca de la data comunicarii deciziei...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data emitere decizie pensionare anticipata ionutght ionutght Buna ziua Casa de Pensii transmite catre angajator o instiintare privind emiterea deciziei de pensionare pentru unul dintre salariatii sai. 1.Data de ... (vezi toată discuția)
Incetare c.i.m. in cazul pensiei anticipate partiale mary2015 mary2015 Buna ziua ! Am urmatoarea speta : un salariat indeplineste conditiile pentru pensioarea anticipata partiala. In acest caz, incetarea ... (vezi toată discuția)
Pensionar limita de varsta - poate sa lucreze in continuare fara incetare cim initial pt pensionare Loredana_84 Loredana_84 Astazi am primit informarea ca la o firma la care tinem contabilitatea a venit o decizie de pensionare a unui salariat. Avand in vedere ca astazi e miercuri si ... (vezi toată discuția)