avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Firma angajatoare imi cere sa ma sanctionez eu cu 5% ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Firma angajatoare imi cere sa ma sanctionez eu cu 5% si sa trimit ...

Firma angajatoare imi cere sa ma sanctionez eu cu 5% si sa trimit hartia pe mail. Se poate asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Vliana , utilizator 18:06, 18 Septembrie 2025
Nu ... sactiunile disciplinare se aplica de catre angajator , dupa efectuarea cercetarii disciplinare , cu exceptia avertismentului.
multumesc de raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abaterea disciplinara minculivia minculivia am si eu o mica nelamurire cu privire la abaterea disciplinara . se poate sanctiona o persoana cu luarea din salariu pt. o reclamatie care nu tine de ... (vezi toată discuția)
Penalizari inevitabile la locul de munca bia99 bia99 buna. lucrez la o firma de supraveghere video unde trebuie sa urmaresc mai multe locatii dar personalul nu este de ajuns pentru toate locatiile pentru a ... (vezi toată discuția)
Retineri salariale aleya aleya Buna ziua! Ma numesc Ionescu Alexandra,sunt din Brasov si lucrez la o firma din domeniul constructiilor. Am primit un mail de la conducerea ... (vezi toată discuția)