avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Am facut cererea de acces la REGES acum 3 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Am facut cererea de acces la REGES acum 3 zile si ...

Buna ziua.
Am facut cererea de acces la REGES acum 3 zile si nu am primit niciun raspuns de la ITM.
Trebuie sa transmit o incetare de contract. Cum procedez? Mai pot trimite fisierul rvs in vechiul revisal ținând cont ca inca nu am acces la REGES?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:46, 19 Septembrie 2025
Pana la primirea accesul in REGES-ONLINE , se poate folosi vechea aplicatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer date din vechiul revisal in noul reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Transfer date din vechiul Revisal in noul Reges Online Buna ziua, Stie cineva cum se face preluarea datelor din Revisal in noul Reges Online? Intreb ... (vezi toată discuția)
Bunã ziua! În situatia generării a mai multor fisiere de tip ... Chloej Chloej Bunã ziua! În situatia generării a mai multor fisiere de tip rvs. in aceeasi zi, este suficient încãrcarea ultimului fisier generat pentru a transmite ... (vezi toată discuția)
Noul revisal dumi32 dumi32 Buna ziua,ce trebuie sa facem cu noul Revisal in sensul ca eu daca trebuie sa preiau datele din revisalul vechi, ceea ce la mine este o problema pentru ca eu ... (vezi toată discuția)