avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua . Vă rog frumos să mă ajutați să ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua . Vă rog frumos să mă ajutați să găsesc arhiva ...

Bună ziua . Vă rog frumos să mă ajutați să găsesc arhiva societatii comerciale Transilvanian Trousers Company din Sfântu Gheorghe jud Covasna care s-a desființat anul trecut . Mulțumesc frumos pentru înțelegere și colaborare . Am nevoie de o adeverință cu anii lucrați la firma respectivă .
Ultima modificare: Vineri, 19 Septembrie 2025
Tavi77, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:43, 20 Septembrie 2025
Mergeți la Arhivele Statului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Ce perioada cautati?

2. Ready Garmet Technology a absorbit din 2014 compania Transilvania Trousers Company

3. Ready Garmet Technologyare . a avut ca lichidator societatea Prime Insolv (București) ..luati legatura cu acesta sa va comunice unde se afla arhiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine elibereaza adeverinta de grupa de munca de la s.c. contransar ... Carpatii Carpatii Cine elibereaza adeverinta de grupa de munca de la S.C. CONTRANSAR S.A. Bucurersti din perioada 1989 - 1992,Inteleg ca societatea este radiata , si nu gasesc ... (vezi toată discuția)
Schela de foraj bucuresti - necesar adeverinta 61dan 61dan buna ziua. sunt in situatia in care am nevoie de adeverinta pentru dosarul de pensionare pentru perioada lucrata in anul 1983 la Schela de Foraj Bucuresti. Am ... (vezi toată discuția)
Completare dosar pensie GabyCezarina GabyCezarina Buna seara, Am nevoie de sporurile acordate, care nu sunt trecute in cartea de munca. Nu gasesc arhiva intreprinderii Network Electronica International (NEI) ... (vezi toată discuția)