avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Completare dosar pensie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Completare dosar pensie

Buna seara,
Am nevoie de sporurile acordate, care nu sunt trecute in cartea de munca.
Nu gasesc arhiva intreprinderii Network Electronica International (NEI) (compania la care am lucrat, despre care este vorba). Am nevoie de arhiva acestei companii, deoarece imi trebuie sporurile de munca, pentru a reduce varsta de la care ies la pensie.
Cum as putea sa gasesc arhiva intreprinderii? A fost desfiintata in 2009, iar la adresa companiei nu se afla nimic.
Cel mai recent răspuns: GabyCezarina , utilizator 08:11, 11 Noiembrie 2015
Trebuie sa va interesati eventual la ITM cine a preluat arhiva institutiei respective; institutia respectiva va va elibera adeverinta necesara pentru pensionare!
ITM-ul nu detine astfel de informatii.

Sigur acesta este denumirea exacta a societatii ?
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Da, societatea se numea Network Electronica International (NEI). Am lucrat la ei din '94 in '99. Apoi a devenit Eltek Engineering SA, si s-a desfiintat in anul 2009.

Am fost la ITM, de unde am fost trimisa la Registrul Comertului, unde mi-a fost comunicat ca adresa Eltek Engineering SA (fosta NEI) este la adresa respectiva, care, din 2009, nu mai este locuita.

In cartea de munca am stampila AMOFM-ului in care scrie ca beneficiez de vechime in munca. Oare trebuie sa merg acolo?
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2015
GabyCezarina, utilizator
Luati legatura cu CRIS CONSULT S.P.R.L, intrucat lichidatorul judiciar al fostului dvs. angajator, si anume , SC CRIS CONSULT 2003 SRL a fost preluata de aceasta entitate.

[ link extern ] /

Sporurile acordate nu reduc varsta standard de pensionare, ci numai activitatea desfasurata in grupele de munca sau in conditii deosebite/speciale de munca.
Ultima modificare: Marți, 10 Noiembrie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
va multumesc foarte mult

Alte discuții în legătură

Buna dimineața!va rog frumos sa mă ajutați cu găsirea arhivei ... vikyraiciu@yahoo.com vikyraiciu@yahoo.com Buna dimineața!Va rog frumos sa mă ajutați cu găsirea arhivei firmei Network Electronica International SA care a funcționat in perioada 1994-1999 in ... (vezi toată discuția)
Adeverinta sporuri dosar pensionare crisan_ms crisan_ms Buna ziua! In perioada 1988-1996 am fost angajat la SIDERCA S.A. Călărași. Perioada lucrată este mentionată în Carnetul de Muncă ca fiind încadrată ... (vezi toată discuția)
Insolventa+plata salariilor tandes tandes Buna seara.Sunt angajata la o societate de difuzare a presei care este in insolventa din iunie 2011.As dorii sa stiu daca vor fi probleme cu plata salariilor ... (vezi toată discuția)