avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Sunt administrator la o societate care are datorii ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Sunt administrator la o societate care are datorii ...

Buna ziua!!
Sunt administrator la o societate care are datorii din ani 2006-2010 la unele societăți care nu mai există și nu mai am cum să găsesc pe cineva din acele societăți.
Ce pot sa fac în condițiile acestea.?
Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Datorii buget/firma fara activitate mariana_d mariana_d Buna seara tuturor! Ma aflu intr-o situatie un pic dificila si m-ar interesa daca ma poate indruma cineva sa gasesc o solutie legala. Speta e ... (vezi toată discuția)
Cesionare srl cu datorii la buget danxkx danxkx Buna ziua, Speta este urmatoarea: SRL-ul cu cu unic asociat si unic actionar, fara salariati, este infiintata in trimestrul 3 - 2010, nu are activitate pana ... (vezi toată discuția)
Insolventa faliment rica_camelia rica_camelia am avut un srl pina in 2010 la data de 31 aprilie l-am vindut cu tot cu datorii de 35000 ron iar pe la sfirsitul anului am primit hirtie de la tribunal prin ... (vezi toată discuția)