avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Sunt administrator la o societate care are datorii ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Sunt administrator la o societate care are datorii ...

Buna ziua!!
Sunt administrator la o societate care are datorii din ani 2006-2010 la unele societăți care nu mai există și nu mai am cum să găsesc pe cineva din acele societăți.
Ce pot sa fac în condițiile acestea.?
Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:24, 21 Septembrie 2025
datoriile din ani 2006-2010 sunt prescrise , chiar daca ar mai exista acele societati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate in insolventa ghiumusa ghiumusa buna dimineata, incerc sa expun o siuatie cit mai concis posibil: o persoana a fost administrator sa o societate pana in ianuarie 2006;in februarie acelasi ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie finante sorana_g sorana_g buna ziua, in cat timp se prescrie o datorie la finante, in urma unui proces privind datorii societate comerciala si angajare raspundere administrator cf. ... (vezi toată discuția)
Conflict comercial catalindumitrele catalindumitrele Buna ziua, am o societate (SRL) in domeniul comertului. Am colaborat cu o societate de distributie care a intrat in insolventa si acum este administrata de un ... (vezi toată discuția)