avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Directorul general cu contract de mandat are dreptul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Directorul general cu contract de mandat are dreptul ...

Buna ziua,
Director general cu contract de mandat are dreptul la zile libere platite in cazul decesului unui parinte?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:13, 21 Septembrie 2025
Numai daca este mentionat in contractul de mandat sau regulamentul intern.
Ultima modificare: Duminică, 21 Septembrie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere platite deces socru MIRELA BOGHEAN MIRELA BOGHEAN as dori sa stiu daca pt. moartea socrului trebuie primita o zi libera platita de la locul de munca.este o zi pt. ruda de gradul 3 dar din cate stiu eu socrul ... (vezi toată discuția)
Zile libere evenimente familiale - sector privat rmihoc rmihoc Buna ziua, Este obligatorie acordarea de zile libere platite in afara concediului de odihna in cazul unor evenimente familiale deosebite, in sectorul ... (vezi toată discuția)
Regulament intern - modificare oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Directorul institutiei noastre doreste o actualizare a Regulamentului intern, Cu aceasta ocazie, salariatii doresc ca: - in Regulamentul ... (vezi toată discuția)