avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Obținere acord pentru ieșire din țară cu minorul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Obținere acord pentru ieșire din țară cu minorul

Buna seara sunt și eu divorțată de aproape 2 ani și am un băiețel care este pe numele fostului soț.... Eu sunt recăsătorita și aș vrea să ies cu baiatu din tara sa mergem în vacanță la tatăl biologic nu am putut sa ii fac tagada și vreau să ies cu baiatul din tara, cum pot sa procedez?
Ultima modificare: Luni, 22 Septembrie 2025
Manuela Rășină, administrator
Dacă nu cooperează fostul soț, puteți cere ca autoritatea părintească să fie exercitată în mod exclusiv de către dvs.
Adrian ALBU a scris:

Dacă nu cooperează fostul soț, puteți cere ca autoritatea părintească să fie exercitată în mod exclusiv de către dvs.

N-ați citit cu atenție întrebarea utilizatoarei. Copilul nu este al fostului soț, nu are nici o treabă cu autoritatea părintească, că nu-i de interes.

Pentru ce să coopereze, dacă nu-i el tatăl natural al copilului`?!

Ultima modificare: Luni, 22 Septembrie 2025
Manuela Rășină, administrator
Ca să nu plătească. Zic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire paternitate karissa karissa in luna mai am divortat, hotararea de divort fiind pronuntata in iunie si ramasa definitiva. In septembrie am nascut un copil, care, desi are alt tata ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitate Veronica1990 Veronica1990 Buna ziua, La inceputul acestei luni am avut ultimul termen in divortul cu sotul meu, in urma caruia s-a admis cererea de divort si s-a pronuntat solutia de ... (vezi toată discuția)
Divort dulan marius dulan marius sunt despartita in fapt din anul 2000.desi am deschis doua actiuni de divort fostul sot nu s-a prezentat la nici una motivand ca nu este in tara. In anul 2006 ... (vezi toată discuția)