Salut.Doresc să montez pe ușă de la apartament in locul vizorului actual o sonerie care are și cameră video și senzor de detecție mișcare deci va filma pe oricine va trece prin fața ușii mele.Eu am vecini în stânga și în dreapta mea,in fața ușii mele nu există niciun apartament deci nu risc sa filmez in interiorul apartamentelor vecinilor.Am nevoie de acordul vecinilor pentru a monta aceasta sonerie care este și cu apel bidirectional?Nu am găsit nimic clar în legea GDPR in ce privește aceste sonerii.Eu nu dau filmări la nimeni este strict pentru siguranța apartamentului meu, deoarece zilele acestea am găsit aruncat pe preșul de la ușă niște jumări.Este un topic aici pe avocat despre aceste sonerii unde a discutat moderatorul cu o persoană ce dorea să instaleze o astfel de cameră dar până la final nu am înțeles dacă trebuie sau nu acordul vecinilor și dacă da care din ei doar cei de pe scara mea?
Mulțumesc.
O observatie la toate comentariile anterioare.
Sunt conform legii, stiu. Dar legea asta e ciudata. Adica eu, persoana fizica nu am voie sa ma protejez, nu am voie sa salvez dovezile daca e nevoie sa fac o reclamatie la politie.
Dar toti copiii filmeaza cu telefoanele pe strada orice persoana. Apoi modificate sau nu, pun public imaginile pe diverse platforme de socializare. Si aproape niciodata victimele glumelor lor proaste nu stiu. Asta nu intra sub incidenta GDPR?
Se tem de camerele de supraveghere si invoca legi absurde, exact infractorii.
Aprobari sonerie video
giv
Buna ziua.
Vreau sa montez o sonerie care are sistem de comunicatie video-audio.
Gen...vine omul la usa si apasa butonul. Soneria are o camera video care se ... (vezi toată discuția)