avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1246 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am facut cadastru la un apartament ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am facut cadastru la un apartament ...

ANAF taxe si impozite locale
Am facut cadastru la un apartament si in urma masuratorilor mi-a iesit Suprafata Utila cu 8 mp mai mare decat aveam inainte declarat la Taxe si Impozite Locale. Ce formulare trebuie sa completez la Taxe si impozite locale pentru schibarea noii cifre a suprafetei utile de la apartament ? Care e mersul hartiilor ? Ce acte trebuie sa anexez ?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 14:46, 24 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se depunde documentul de la cadastru, in copie, la Directia de taxe si impozite din primarie, cu nr. de inregistrare/ data.
Acelasi lucru la As. prop.daca pe listele de plata figurati cu o sup. utila mai mica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare calorifer alex1980 alex1980 Buna ziua De curand am observat pe lista de plata ca la coloana aferenta suprafetei utile a fiecarui apartament mi sa marit suprafata utila a ... (vezi toată discuția)
Buna seara, ce suprafete presupune suprafata construita desfasurata? ... andreea 81 andreea 81 Buna seara, ce suprafete presupune suprafata construita desfasurata? Eu detin un apartament cu o suprafata utila de 56 mp si platesc chirie pentru 133 mp, ... (vezi toată discuția)
Modificare suprafata utila in lista de plata a cotei de intretinere conform cu extrasul de cf toma.gina toma.gina Buna ziua - In lista de plata a cotei de intretinere figurez cu suprafata utila a apartamentului meu de 59,46 mp. cota-parte indiviza de 1,190% suprafata utila ... (vezi toată discuția)