avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, O vecina de la parterul blocului si-a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, O vecina de la parterul blocului si-a construit balcon ...

Buna ziua,
O vecina de la parterul blocului si-a construit balcon si a ingradit suprafata aferenta intregului tronson.
Care e suprafata legala pe care o poate ingradi si insusi ca proprietate?
Astept raspuns cu interes.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 11:05, 23 Septembrie 2025
Buna ziua

Legal, poti ingradi suprafata la care ai dreptul conform actelor care dovedesc proprietatea exclusiva.

Daca e bloc vechi, terenul de langa bloc este cel mai probabil domeniu public.

Daca suspectati ca vecina a facut un abuz discutati cu dumneai, daca nu va intelegeti puteti face reclamatie la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este diferenta la impartirea terenului aferent unui bloc? levigabi levigabi intre locatarul care sta la parter si cel care sta la etaj si are balcon?:hm: (vezi toată discuția)
Ajutor balcon construit pe teren in devalmasie Stelianii18 Stelianii18 Buna ziua , numele meu este Stelian si am o problema . Am achizitionat in apartament intr-un bloc nou , terenul pe care a fost construit blocul a fost al ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am achiziționat un apartament la parterul unul bloc ... AlexandraM123 AlexandraM123 Buna ziua. Am achiziționat un apartament la parterul unul bloc din Brașov. Acesta are un balcon construit in 2005, pe baza unei autorizații din anul ... (vezi toată discuția)