avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie pensionare Astazi am primit pe mail o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie pensionare Astazi am primit pe mail o informare prinvid ...

Decizie pensionare

Astazi am primit pe mail o informare prinvid decizie de pensionare limita de varsta pentru un salariat. Cand operez incetarea in Revisal? Trebuie sa faca o cerere de incetare CIM in baza deciziei emise de Casa de Pensii?
Cel mai recent răspuns: Andreea Raboj , utilizator 14:14, 23 Septembrie 2025
Incetarea trebuia operata la data indeplinirii cumulative a conditiilor de varsta standard si a stagiului minim de cotizare pentru pensionare..acum nu puteti folosi art.56 alin.1 lit.c C.mun, decat pe riscul dvs.
Salariatul respectiv a iesit la pensie pentru ca a avut grupe de munca.....daca incetez acum la primirea informarii este ok?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintegrare in munca remuspr remuspr Bună ziua ! Vă supun atenției un caz mai deosebit , la care vă rog cu un sfat Lucrez în cadrul biroului de resurse umane dintr-o institutie ... (vezi toată discuția)
Cerere de încetare contract pentru pensionare MIRELAIONICA MIRELAIONICA Bună ziua, am o cerere de pensionare a unui salariat cu data de 01.11.2011, trebui să ţin cont de ceva anume????? (vezi toată discuția)
Angajare pensionara cu limita de varsta larisaafanasov larisaafanasov Am urmatoarea situatie: O salariata de-a noastra care are CIM pe perioada nedeterminata, in calitate de ajutor bucatar, cu 4 ore/zi este pensionara pe caz de ... (vezi toată discuția)