avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mai pot adauga probe unei plangeri penale clasate daca ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mai pot adauga probe unei plangeri penale clasate daca nu le-am ...

Mai pot adauga probe unei plangeri penale clasate daca nu le-am adaugat din prima?

La sfarsitul saptamanei trecute am primit o scrisoare de la parchet cum spune ca se propune clasare si ca in 20 de zile pot sa contest.

Eu, din vina mea, nu am adaugat dovezile dupa ce am dat declaratie la politie acum cateva luni.

Am vorbit cu un avocat si aceasta a spus ca cica nu le mai pot adauga.

Chiar nu pot face nimic in privinta asta? Sunt aproape gata dovezile...
Cel mai recent răspuns: AdrianPop. , utilizator 03:22, 24 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă aveți 20 zile termen de contestație.,mergeți la parchet cu probele pe care le aveți si spuneți că contestati clasarea plângerii penale.
Ultima modificare: Marți, 23 Septembrie 2025
SunnyXxxX, utilizator
Apreciez mesajul, sunny. Totusi, exista exemple unde s-a mai intamplat asta in trecut?

Sunt putin neincrezator deoarece avocata cu care am colaborat pana acum mi-a spus asa.

Daca nu maine merg la parchet de dimineata si intreb acolo ce pot sa fac.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Domnule Adrian ce aveți de pierdut dacă mâine dim mergeți la parchet si procedați cum v am precizat în mesajul anterior.
Nu mai credeți așa tare în sfaturile avocaților .Știu care sunt regulile în cadrul parchetelor.
Pe o foaie de hârtie ( de acasă formulați contestația) .Cand ați lasat la parchet plângerea penală, trebuie să aibă un număr de înregistrare.
Pe contestație ( scrieți și nr de înregistrare al plângerii penale
Mâine dimineață după ce o să fiți legitimat de jandarmul de la intrare, spuneți că doriți să depuneți o contestație la plângerea penală în privinta clasării acesteia
Pentru probele pe care spuneți că le aveți spuneți jandarmului că doriți să le lăsați procurorului de serviciu.
Atât probele cat si contestația le puteti lasă procurorului de serviciu.
Ultima modificare: Marți, 23 Septembrie 2025
SunnyXxxX, utilizator
"Domnule Adrian ce aveți de pierdut dacă mâine dim mergeți la parchet si procedați cum v am precizat în mesajul anterior."
Chestia e ca nu stiu si nici dovezile nu sunt gata in intregime.
"Nu mai credeți așa tare în sfaturile avocaților"
Pai atunci in sfaturile cui? Nu stiu mai nimic despre domeniul acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere prealabilă amenințare. Întrebare de procedură. ... Misk Misk Plângere prealabilă amenințare. Întrebare de procedură. Dacă am primit soluția de clasare a plângerii prealabile de amenințare , de la Parchetul de ... (vezi toată discuția)
Caut un profesionist în legi - abuzuri repetate procurori miha2020 miha2020 Bună ziua. Caut un profesionist în legi pentru a mă ajuta față de faptele unei echipe polițist-procuror. Deși în Codul de Procedură Penală ... (vezi toată discuția)
Contestatie judecator camera preliminara leopoldsimon leopoldsimon Totul a inceput in urma unei altercatii dintre nepotelul meu elev in cls a 4 a si alt elev .In ziua urmatoare mai precis in data de 31 Mai mi-am dus nepotelul ... (vezi toată discuția)