avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am castigat o masina la un concurs .Dacă vreau sa o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am castigat o masina la un concurs .Dacă vreau sa o vand ce ...

Am castigat o masina la un concurs .Dacă vreau sa o vand ce costuri am eu ?Mi se retine impozit ?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 22:37, 23 Septembrie 2025
Buna ziua

Impozitul pentru premiul primit s-a retinut deja la sursa.

Dvs nu mai trebuie sa platiti nici un impozit daca o vindeti (e bun din patrimoniul personal).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, dacă organizatorul (firmă - srl) unui concurs nu ... alexei2020 alexei2020 Dacă organizatorul (firmă - srl) unui concurs nu respectă regulamentul oficial al concursului ce se poate întâmpla? Poate fi tras la răspundere? Unde mă ... (vezi toată discuția)
Impozitare premii remus_agigea remus_agigea Buna ziua, Recent am aflat ca am castigat ca premiu o masina. In regulamentul concursului este stipulat : Organizatorul se obliga sa retina si sa vireze ... (vezi toată discuția)
Impozit urias premiu masina FunnyGhost FunnyGhost Buna seara, Am aflat ca am castigat o masina la un concurs organizat de o banca si mi s-a comunicat ca trebuie sa platesc suma de 9000 RON, contravaloarea ... (vezi toată discuția)