avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! Este adevarat ca se poate reduce la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! Este adevarat ca se poate reduce la jumatate programul ...

Buna seara! Este adevarat ca se poate reduce la jumatate programul de lucru cara sa fie afectat salariul cand mama se intoarce la serviciu( dupa ce se incheie indemnizatia)?
Exista vreun beneficiu/ ajutor pentru familiile monoparenatale ( liniuta in certificat in dreptul tatalui)de la stat sau angajator?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Reducerea timpului de lucru de la 8 la 6 ore simion maria simion maria buna ziua!va rog sa imi spuneti si mie daca se poate reduce timpul de lucru de la 8 la 6 ore din probleme economice fara sa se incheie nici un act aditional ... (vezi toată discuția)
Reducerea programului de munca pentru gravide cretunicoleta cretunicoleta Buna ziua. Am o situatie aparte la serviciu: o viitoare mama, care a adus o scrisoare-recomandare de la medic in vederea reducerii programului de lucru cu 2 ... (vezi toată discuția)
Concediu mama si tata simultan pana la varsta de 7 luni a copiilor Bea123 Bea123 Avem urmatoarea situatie la care va rog sa ma ajutati cu un raspuns: Eu sunt acum in concediu de maternitate iar din luna mai sotul meu va intra in concediu ... (vezi toată discuția)